Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Interfejs logowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szperając dziś po jednym z zagranicznych forum znalazłem interfejs logowania z serwera EternityMT2. Postanowiłem udostępnić go tu :).

Nie wiem czy działa bo nie dodawałem go xD. Może ktoś sprubóje dodać i powie czy działa czy nie :D.

SS

29333439934818825445.png

Download:

xxx

Skan

43038175654937340809.jpg

4069914545198581480131.png

Opublikowano

To jest chyba Naida.

Nie pobiorę, będę szanował pracę innych ;-)

Ogólnie praca bardzo fajna, pozdrawiam.

********spróbuje********

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

To jest chyba Naida.

Nie pobiorę, będę szanował pracę innych ;-)

Ogólnie praca bardzo fajna, pozdrawiam.

********spróbuje********

Dokładnie tak.

Jesli naid wyrazi zgodę mogę tego użyć:P

Opublikowano

To jest kradzione a Shang jesteś frajerem a nie translatorem.

Proszę moda o usunięcie tego.

Może zamiast "To jest kradzione" pokażesz dowód twórczości kolego :)

55c0.png

Poznaj prawdziwą Historie Turimy.

Już niedługo startujemy, odwiedź naszego fanpage !

Opublikowano

Może zamiast "To jest kradzione" pokażesz dowód twórczości kolego :)

Zodi jak już kradniesz rzeczy z mojego clienta to chociaż tutaj się nie kompromituj.

0LsM05U.png

Opublikowano

Mi ten interface się wgl. Nie podoba... Wolałbym sobie wziąć z clienta Reventiala. Btw. Widze kolejnego "kozaczka" na forum. ;) naid.. Wkurwiaj dalej to jeszcze wiecej twoich rzeczy będzie lądowało na forum. <3

nlcEZxg.png

Opublikowano

Zrobiles znak wodny ?

Dokładnie chciałem to samo napisać :)

Jaki mamy dowód, że to twoja praca jak nie zamieściłeś żadnego znaku iż została wykonana przez ciebie :)

Pozdrawiam,

Opublikowano

Zodi jak już kradniesz rzeczy z mojego clienta to chociaż tutaj się nie kompromituj.

a jak Ty brałeś rzeczy od Hariona z eom to nikt Ci dupy nie spinał oprócz chaossa więc 3m jape i rób swoje :)

Opublikowano

Mi ten interface się wgl. Nie podoba... Wolałbym sobie wziąć z clienta Reventiala. Btw. Widze kolejnego "kozaczka" na forum. ;) naid.. Wkurwiaj dalej to jeszcze wiecej twoich rzeczy będzie lądowało na forum. <3

No Twoich rzeczy nie będzie na forum ponieważ przez ponad 2 lata nie zrobiłeś kompletnie nic, gratulacje dla tego pana!

Kozaczka masz w przedpokoju. Jak zrobisz coś swoje (w co wątpię) to też wstawię to na forum i zobaczymy co z siebie wyseplenisz.

a jak Ty brałeś rzeczy od Hariona z eom to nikt Ci dupy nie spinał oprócz chaossa więc 3m jape i rób swoje :)

Nie brałem żadnych rzeczy od Hariona, widocznie nie jesteś obeznany w temacie a z Chaossem rozmawiałem i jakoś nie miał nic do mnie. :)

Zrobiles znak wodny ?

Widzisz logo mojego serwera? Puk puk, jest tam kto?

Dokładnie chciałem to samo napisać :)

Jaki mamy dowód, że to twoja praca jak nie zamieściłeś żadnego znaku iż została wykonana przez ciebie :)

Pozdrawiam,

To co wyżej panie jeden wielki poradnik mpc.

0LsM05U.png

Opublikowano

Powie mi ktoś jak to mam wgrać :P dam limit :) 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Nie brałem żadnych rzeczy od Hariona, widocznie nie jesteś obeznany w temacie a z Chaossem rozmawiałem i jakoś nie miał nic do mnie. :)

a skąd skrzynie eom w Twoim cliencie? nie denerwuj mnie bo zaraz wrzuce tu rozpakowanego clienta eternity :)

Opublikowano

a skąd skrzynie eom w Twoim cliencie? nie denerwuj mnie bo zaraz wrzuce tu rozpakowanego clienta eternity :)

Obczaj sobie zapowiedź Eternity to będziesz wiedział bo tam było napisane.

0LsM05U.png

Opublikowano

Pobrałbym gdyby nie to iż jest to osoby wyżej i z szacunku nie pobiorę bo widać iż autor nie chce by to było udostępnione ale lajk za wstawkę ponieważ założyciel ma dobre oko :D

Opublikowano

hahaah lol. Klient jego już dawno wypakowany xD nie wiem terenzo to kozak wiec wypakował ale TheNaid czy kto tam słabo zabezpieczył im klienta :D

Tak pisali ^^ 

A koleś straszy że wrzuci zaraz klienta xD

Opublikowano

hahaah lol. Klient jego już dawno wypakowany xD nie wiem terenzo to kozak wiec wypakował ale TheNaid czy kto tam słabo zabezpieczył im klienta :D

Tak pisali ^^ 

A koleś straszy że wrzuci zaraz klienta xD

to daj mi D*BILU jakiś link do rozpakowanego jego clienta albo jednego pliku nawet. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...